Peter Kramer De Stokkendokter

Zo is het gekomen…

Eind jaren 80 raakte ik in de ban van het golfspel en kreeg ik geen bevredigende antwoorden op mijn vragen over golfmateriaal van mijn golfpro. Ik ben toen zelf aan de slag gegaan, heb vakliteratuur uit Amerika en Engeland bestudeerd en een professionele Clubmakerscursus gevolgd in Engeland. Van lieverlede heb ik me gespecialiseerd in het aanpassen, repareren, regrippen en op maat maken van golfclubs.

Peter KramerStokkendokter is een soort geuzennaam die mij ooit eens werd toegedicht (waarvoor dank aan Jeannette Q!) en Stokkendokter.nl is daar het moderne vervolg op. Hiermee wil ik u blijven informeren over clubfitmogelijkheden, golfclubs en golfwetenswaardigheden.

Clubfitting is dus uit nieuwsgierigheid en hobbyisme ontstaan en uitgegroeid tot een deeltijdprofessie sinds 1992. Een professie waarin kwaliteit en maatwerk centraal staan. Door het aanhouden van een kleine, moderne voorraad en het rechtstreeks importeren van de benodigde materialen kunt u in Alkmaar terecht voor het nieuwste van het nieuwste tegen aantrekkelijke prijzen.

Na een kleine 30 jaar clubfitpraktijk te hebben gehouden in Aalsmeer is de stokkendokter medio april 2021 verhuisd naar Alkmaar. Als een van de eerste golfclubmakers/-fitters in Nederland heb ik jarenlang de reparatie en aanpassingen van golfclubs gedaan voor particulieren en gerenommeerde golfshops in de regio Amsterdam. In Alkmaar zet ik m’n praktijk voort, vooralsnog vanuit huis of zo mogelijk op locatie (ik heb geen winkel). Voor afspraken houd ik me aanbevolen en kunt u me bellen. Ook kunt u eens een kijkje nemen op de volgende pagina.

Neem contact op