Golclub reparatie

Clubreparatie

Golfclub reparatieFORE!

Iedere golfer krijgt vroeg of laat materiaalpech. Er kan ‘een boom oversteken’ op het moment dat de club in volle vaart rondgezwaaid wordt, de club wil ook nog wel eens blijven steken in de harde grond of in het afslagmatje en het komt ook regelmatig voor dat door materiaalmoeheid of slijtage de shaft breekt en het clubhoofd verder vliegt dan de bal… FORE!

Golfclub reparatie is dan een mogelijkheid in plaats van weggooien en een nieuwe golfclub kopen van een paar honderd euro. Golfshops en pro’s hebben doorgaans een broertje dood aan het vervangen van gebroken shafts, zij hebben liever dat u een nieuwe club koopt. De stokkendokter heeft de afgelopen decennia voor shops en pro’s die reparatieklussen op zich genomen en weet dus wel raad met clubreparatie. Koop bij de man die ook repareren kan!

Clubreparatie van zessen klaar

bij de stokkendokter in Alkmaar!

Ik maak er serieus werk van om clubs zo nauwkeurig mogelijk in de oude staat terug te brengen (goede shaft met de juiste flex, lengte en grip, kortom > op maat).

Prijsindicatie voor een passende, nieuwe (stalen of graphite), kwalitatief goede shaft incl. montage en hergebruik oude grip (indien wenselijk/mogelijk): vanaf  € 85,–.

Mocht de grip ook aan vervanging toe zijn, dan komt er minimaal € 15,– bij voor een grip naar keuze op maat.

 

Vragen? Neem contact op..