Golclub reparatie

Clubreparatie

Golfclub reparatieIedere golfer krijgt vroeg of laat materiaalpech, golfclub reparatie is dan een mogelijkheid in plaats van weggooien en nieuw kopen. Clubrepair is goedkoper.

Er kan ‘een boom oversteken’ op het moment dat de club in volle vaart rondgezwaaid wordt, de club wil ook nog wel eens blijven steken in de harde grond of in het afslagmatje en het komt ook regelmatig voor dat door materiaalmoeheid of slijtage de shaft breekt en het clubhoofd verder vliegt dan de bal… FORE!

Clubreparatie van zessen klaar

bij de stokkendokter in Alkmaar!

Gebroken stokken kunnen in Alkmaar gerepareerd worden. De stokkendokter maakt er werk van om shafts zo nauwkeurig mogelijk in de oude staat terug te brengen (goede shaft met de juiste flex, lengte en grip, kortom > op maat).

Prijsindicatie voor een passende, nieuwe (stalen of graphite) shaft incl. montage en hergebruik oude grip (indien wenselijk/mogelijk): vanaf  € 70.

Als u een golfverzekering heeft, bent u niet alleen verzekerd tegen verlies of diefstal van de stokken, een hole-in-one, maar ook voor materiaalbreuk. De golfclub reparatie nota van de stokkendokter kunt u in dat geval gewoon doorsturen naar de verzekeringsagent. Informeer er eens naar.

Vragen? Neem contact op..